• CONTACT OPNEMEN  • Werkwijze: Nemico biedt efficiënte oplossingen

   Eén van de voornaamste doelstellingen van Nemico is om haar opdrachtgevers volledig te ‘ontzorgen’ en de meest efficiënte oplossingen te bieden. Uw doelstelling als opdrachtgever om een project of opdracht met succes te voltooien, beschouwen wij als onze persoonlijke uitdaging. U kunt daarbij rekenen op een ‘out-of-the-box’- of soms zelfs onconventionele aanpak, met als doel u een oplossing te bieden die leidt tot het vooraf overeengekomen eindresultaat tegen een concurrerende prijs.

   Ons team onderscheidt zich door haar passie voor het vak, waarbij wij betrouwbaarheid en het voldoen aan of overtreffen van de klantverwachting hoog in het vaandel hebben staan. We bieden onze opdrachtgevers onder andere een hoge toegevoegde waarde, veelzijdige deskundigheid, een uitstekende en flexibele service gedurende 24/7, een hoge mate aan betrokkenheid, korte, heldere communicatielijnen en één aanspreekpunt tijdens de gehele project- of opdrachtuitvoering.

   Groot netwerk van specialistische bedrijven

   Door jarenlange projectervaring beschikt Nemico over een zorgvuldig opgebouwd netwerk van specialistische bedrijven, waarmee- indien nodig- binnen een project wordt samengewerkt. Buiten ons eigen team van ervaren, betrokken en gemotiveerde medewerkers, voor wie het leveren van kwaliteit vanzelfsprekend is, werken wij uitsluitend met die gekwalificeerde bedrijven, waarvan wij onszelf eerder overtuigd hebben dat zij in staat zijn om te voldoen aan onze eigen hoge kwaliteitscriteria en doelstellingen.

   Complexe uitdagingen, effectieve maatwerkoplossingen

   De inspanningen van Nemico zijn erop gericht om onder alle omstandigheden te voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze opdrachtgevers, dan wel deze te overtreffen. Hiertoe worden vooraf glasheldere afspraken met u gemaakt over onder andere de projectorganisatie, functionele verantwoordelijkheden en het gewenste eindresultaat. Vervolgens zullen wij u – overeenkomstig deze afspraken – alle zorgen en coördinatie uit handen nemen, tussentijds de voortgang met u terugkoppelen en het eindresultaat met u evalueren. Complexe uitdagingen vereisen effectieve maatwerkoplossingen, maar ook inzicht en overzicht; dát is precies wat Nemico haar opdrachtgevers kan bieden.