• CONTACT OPNEMEN  • Roltrappen

   Nemico BV is een bedrijf, dat zich gespecialiseerd heeft in het transporteren en plaatsen van roltrappen, hellingbanen en rolpaden op verschillende projectlocaties. De locaties, waar de roltrappen en hellingbanen geplaatst worden, kunnen variëren van een winkel in het winkelcentrum tot kantoorgebouwen, vliegvelden en metro- en treinstations, etcetera.

   De medewerkers van Nemico hebben tientallen jaren ervaring in de roltrappenbranche, zowel in de projectvoorbereiding als in de – uitvoering. Dat betekent voor onze opdrachtgevers, dat wij de volledige uitvoering van een roltrappenproject in één hand kunnen houden.

   Nemico wil meedenken in de projectuitvoering, door zo vroeg mogelijk in het project betrokken te worden. Onze projectleider kan de opdrachtgever ‘ontzorgen’ door de contacten te onderhouden met de projectleider/uitvoerder van de bouwaannemer en hen te adviseren (meedenken met de aannemer over de uitvoering) over het plaatsen van de roltrappen op de projectlocatie. Op deze wijze kunnen de ‘knelpunten’ op de bouwplaats in de projectvoorbereiding vroegtijdig onderkend worden en kan de aannemer in het bouwproces rekening houden met het binnenbrengen en plaatsen van de roltrappen, hellingbanen en of rolpaden.

   De projectleider van Nemico onderhoudt het contact met de aannemer en meldt dit schriftelijk terug aan de opdrachtgever. Wij maken in de voorbereiding naar de uitvoering autocadtekeningen, waarin wij het transport, hijsen en plaatsen van bijvoorbeeld roltrappen op de projectlocatie simuleren.

   Door een zorgvuldige voorbereiding van het project, in samenwerking met de projectleider van onze opdrachtgever en de aannemer, kan de projectuitvoering snel en veilig gebeuren.